Over ons

Projectontwikkeling in eigen beheer

Dethier Ontwikkeling bouwt in heel Vlaanderen residentiële projecten in eigen beheer. Ieder woonproject volgen we zelf op van A tot Z, waardoor u als klant steeds één aanspreekpunt heeft. Als gespecialiseerd projectontwikkelaar maken we deel uit van de Groep Dethier. Ons sterk groeiend bouwbedrijf is al 75 jaar en drie generaties lang in familiale handen en heeft een ruime ervaring opgebouwd in projectontwikkeling.

Kwalitatieve en duurzame woonprojecten

Onze residentiële vastgoedprojecten leggen steeds de focus op kwaliteit, en dat uit zich zowel in de afwerking van uw appartement, de stijlvolle architectuur als in de kwaliteit van het bouwproces en aanleg van de groene ruimte. Daarnaast hechten we veel belang aan de duurzaamheid van onze projecten wat betreft energiezuinigheid, gebruikte materialen en de degelijkheid van de gebouwen.

Wie zijn wij?

Betrouwbare en solide partner

Dethier Ontwikkeling zet sterk in op transparante communicatie en goede afspraken die we stipt naleven. Via onze ‘Klantenzone’, een innovatief communicatieplatform, staan we rechtstreeks met u in contact en kunt u iedere stap in het bouwproces nauwgezet opvolgen. Wij bouwen bovendien steeds onder de wet Breyne (de Woningbouwwet). Hierdoor krijgt u als koper via een erkende financiële instelling 100% garantie dat uw woonproject volledig wordt afgewerkt, ook bij onvoorziene omstandigheden.

Onze troeven

  • Eén aanspreekpunt doorheen het hele bouwproces

  • Familiaal bedrijf met 75 jaar ervaring

  • Focus op kwaliteit en duurzaamheid

  • Transparante communicatie

Op zoek naar projectgronden

Bent u of kent u een eigenaar van een bouwgrond, maar bent u niet zeker wat de mogelijkheden daarvan zijn?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag vrijblijvend met u samen om uw opties te bekijken