fbpx
Baan naar Bree, Peer

Unieke groene ligging in het centrum

De stijlvolle urban villa’s van Bergerheide bevinden zich in een nieuw en kwalitatief aan te leggen park, op slechts 500 meter wandelen van de markt van Peer. Daarmee is deze geprivilegieerde locatie een van de laatste rustige en groene zones in het bruisende Peerse centrumgebied.

De totale oppervlakte van het projectgebied en het door de stad onderhouden park errond bedraagt bijna 1,7 ha. Deze autoluwe zone is dan ook de ideale plaats om o.a. veilig te ravotten, te sporten, een rustige avondwandeling te maken, te picknicken of te petanquen vlakbij de deur.

De kerktoren is vanop Bergerheide visueel waarneembaar, wat de relatie met het stadscentrum ook fysiek maakt. Binnen een straal van 400 meter bevinden zich maar liefst vier supermarkten, drie lagere scholen en een secundaire school, een sportcomplex, tal van winkels en horecagelegenheden,… Kortom, alles wat u nodig heeft op wandelafstand!

Urban villa's met hoge leefkwaliteit

De 29 appartementen van Bergerheide zijn verdeeld over drie urban villa’s die dankzij een doordachte mix van veel ramen, houten afwerkingen en baksteen tegelijk een luchtig, modern en luxueus karakter hebben. Het beperkte aantal appartementen per urban villa bewaart het gevoel van huiselijkheid en privacy. De oppervlakte van de appartementen varieert van 87 m² tot 150 m².

Ieder appartement beschikt over een ruim inpandig hoekterras (minstens 15 m²) en staat aan minstens twee open zijden in contact met het prachtige decor van het omliggende park. Dankzij de slimme oriëntering van leefruimtes en terrassen vergroot het gevoel van ruimte en geniet u optimaal van de veranderende lichtinval doorheen de dag.

Een kwalitatief aangelegde groene buffer en de hogere inplanting t.o.v. van het publieke domein zorgen voor een subtiele maar duidelijke scheiding met het openbaar domein. Vanuit elk appartement is er een rechtstreekse toegang tot de kelder met 21 afgesloten garageboxen, 23 open parkeerplaatsen en 29 bergingen. Daarnaast beschikt iedere urban villa van Bergerheide op het gelijkvloers over een vlot toegankelijke fietsenstalling.