97% Verkocht

Egge Park in Zonhoven.
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rosmolenweg, Zonhoven

Zonhovenaars en hun buren weten het. Hun dorp is sinds jaar en dag de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt en bekroond als ‘meest leefbare gemeente van Vlaanderen’. Dat imago heeft Zonhoven te danken aan zijn fantastische ligging en aan zijn dito natuur met vennen, drie beekbekkens en hogere heidelandschappen.

Gelegen tussen Hasselt en de E-314 in Houthalen, vlakbij het klaverblad in Lummen en op geen tien minuten van Genk. In alle windrichtingen ben je prima ontsloten. Het gezellige centrum heeft vlakbij de groene longen van de Platwijers, Bokrijk en het ongeëvenaarde uitwaaigebied de ‘Teut’.

Van de residenties van Egge Park zijn nog 2 appartementen beschikbaar. Stuk voor stuk fantastisch voor starters, gezinnen of ouderen die hun eigen hofje willen inruilen voor een mooi onderhouden parktuin. Stuk voor stuk ook waardevaste pareltjes van Binst Architects.

Op een echt onklopbare locatie die je met gemak zal overtuigen. Belangrijk om te weten is dat de ingang van de ondergrondse parking (122 plaatsen) aan de voorkant van het park is gesitueerd zodat de parktuin ook echt vrij blijft voor de picknick.

Ons aanbod

Gelijkvloers
Naam Oppervlakte Terras Slaapkamers Prijs
BN2 0.5 121 m2 7 m2 3 280000 € Bekijken
Eerste verdieping
Naam Oppervlakte Terras Slaapkamers Prijs
BN2 1.5 121 m2 7 m2 3 285000 € Bekijken
BN2