Slechts 6% BTW* * indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet

94% Verkocht

Park Coëme in Sint-Truiden.
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Luikersteenweg, Sint-Truiden

Welkom in Park Coëme!

Aan de Luikersteenweg 29, verscholen achter een bescheiden toegangsweg, rijst binnenkort een nieuwe aantrekkelijke vastgoedontwikkeling met een park van maar liefst 7.500 m2.

Midden in dit nieuwe park is het startschot gegeven voor de bouw van 3 kleinschalige laagbouwvolumes met slechts 34 appartementen omgeven door een zee van ruimte. Park Coëme is dan ook een voor Sint-Truiden ongezien nieuw concept.

Deze verscholen stadsvilla’s in de parkachtige tuin bieden de nieuwe bewoners ongestoorde rust en privacy. Het park zal elke bewoner, van jong tot minder jong, bekoren door de aanleg van een groenten- en kruidentuin, petanquebaan en speeltuin.

Park Coëme bestaat uit een mix van 1, 2- en 3-slaapkamer appartementen. De gelijkvloerse woning-appartementen zijn voorzien van een privatief tuinterras. Op de topverdiepingen zijn 7 ruime penthouses ingetekend.

Tijdelijk 6% BTW tarief

De overheid heeft het BTW-tarief verlaagd voor nieuwe woningen en appartementen, op voorwaarde dat er een wederop- bouw plaatsvindt, na een afbraak. Vanaf 1 januari 2021 betaal je maar 6% btw op de constructiewaarde van je nieuwe en enige woning, en dit tot eind 2023. Indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet, kan je bij Park Coëme in aanmerking komen voor dit fiscaal voordeel. Benieuwd of ook u in aanmerking komt? Het team van Park Coëme helpt u graag verder.