Op zoek naar projectgronden

Bent u of kent u een eigenaar van een bouwgrond, maar bent u niet zeker wat de mogelijkheden daarvan zijn? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag vrijblijvend met u samen om uw opties te bekijken.

Wat zoeken we?

Doorheen de jaren is Groep Dethier zich steeds meer gaan specialiseren in projectontwikkeling. Ons enthousiaste team is dan ook steeds actief op zoek naar projectgronden die we in eigen beheer kunnen ontwikkelen en op de markt brengen. Niet enkel braakliggende percelen, ook gronden met bestaande gebouwen kunnen wat dat betreft heel wat potentieel bieden.

Waarom uw grond aanbieden?

Dethier Ontwikkeling biedt u met zijn ruime ervaring verschillende mogelijkheden om uw grond bij verkoop maximaal te valoriseren. Als aannemer én ontwikkelaar kunnen we alle bouwtechnische en financiële aspecten goed inschatten, maar ook juridisch en vennootschapsrechtelijk hebben we alle competenties in huis om u het juiste advies te geven. Hierbij willen we vanuit onze familiale achtergrond steeds een betrouwbare partner zijn.

Uw bouwgrond verkopen?

Vul onderstaand formulier in of neem contact op met ons.

  • * verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.